Brørupskolen

Mangler du noget?

Overordnede almene retningslinjer, som alle skal følge:
  • Alle skal færdes på skolen med omtanke for andre.

• Møde andre med positive forventninger og være mod andre, som du ønsker andre skal være mod dig.

• Alle elever er medansvarlige for at passe på skolens ting og for at holde skolen opryddelig og ren (ikke kun dukse).

• Mobiltelefoner skal være lydløse i tasken i undervisningstiden, men må dog benyttes i undervisningen efter aftale med læreren. Mobiltelefoner må kun benyttes til foto- og filmoptagelser i forbindelse med undervisning efter aftale med læreren, og i pauserne efter aftale med klasselæreren. Vi respekterer, at nogle mennesker ikke har lyst til at blive fotograferet eller filmet. Hvis regler vedr. mobiltelefoner ikke overholdes bliver telefonen taget og skal hentes på afdelingslederens kontor. Ved tredje overtrædelse skal forældre hente telefonen.

• På Brørupskolen må man ikke medbringe eller indtage sukkerholdige drikke, slik, chips.

• Rygning er ikke tilladt på skolen.

• Ingen elever må forlade skolen i skoletiden, med mindre der er lavet aftale  med en af skolens ansatte.