Brørupskolen

Mangler du noget?

Helle Lauridsen den 13-10-2017
    Kære forældre og personale!
    I ønskes alle sammen en rigtig god efterårsferie. Vejrudsigten for de første dage ser jo fantastisk ud.
    Nyd det.
    Vi har allerede gået i skole en fjerdedel af skoleåret. Tiden flyver af sted. Vi har på skolen oplevet en fantastisk opbakning til vores arbejde. Det betyder noget. Sammen vil vi skabe en skole i Brørup, som har den vision at alle børn skal "lære at trives og lære at lære".
    Der har været forældremøder i samtlige klasser. Her har vi fået mange positive tilkendegivelser på, at I er tilfredse.
    I er også rigtig flinke til at skrive om ros og ris. Bliv ved med det. Sammen bliver vi bedre.
    Fra ledelsens side har vi en vision om, at gøre tingene i åbenhed. At sige tingene til rette vedkommende på en respektfuld og anerkendende måde er vores mantra. Vi håber, at I kontakter os, hvis I føler, at vi ikke lever op til det.
    I november måned har hele skolen fordybelsesuge. Vi er ambassadørskole for Red Barnet Hele uge 45 vil vi arbejde med flugt. Flugt tænkt som et bredt begreb. Det hele afsluttes mandag den 20. november med en skolefest i Brøruphallen. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
    Hav en god ferie.
    Med venlig hilsen Ledelsen på Brørupskolen.
    Dorte Stangholm Jakobsen den 05-10-2017
    FORÆLDREMØDE FOR FORÆLDRE og undervisere til ELEVER, der er ordblinde eller læsesvage
    Kære forældre til ordblinde elever og elever med læsevanskeligheder

Vi vil jeg gerne invitere jer til et forældremødemøde onsdag d. 25.10 2017 kl. 16-17.30
    Mødet afholdes på Skolegade 2, Aulaen
    Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
    Vær venlig at tilmeld Jer ved Dorte Stangholm - [email protected]

Til dette møde får vi besøg af Mads Skuldbøl Nielsen, som er udviklingskonsulent – Pædagogisk IT. På mødet vil Mads komme omkring følgende:
    1. Digitale hjælpemidler til ordblinde og læsesvage elever.
    2. En præsentation af de værktøjer og portaler skolen råder over, som kan hjælpe elever, som er ordblinde eller læsesvage
    3. Mulighed for spørgsmål

Vi ser frem til et godt og lærerigt møde

Ledelsen på Brørupskolen

Laila Hansen Sørensen den 09-10-2017

Vi afholder hvert år et åbent (gratis) møde med et aktuelt emne. I år er det "nærvær, ansvar og kampen mod misbrug" der står på programmet (se vedhæftede fil) den 31. OKT kl 1900 i Troldesalen, Jacob Gade Alle 1, Vejen.

Målgruppen for foredraget er elever fra 7. til 10. klasse samt deres forældre, elever på Gymnasiet, Handelsskolen samt VUC.

• 25-10-2017
    16:00-17:30
    oplæg for forældre, undervisere mm om ordblinde og læsesvage - de hjælpemidler, som man kan bruge ·