Brørupskolen

Mangler du noget?

Dorte Stangholm Jakobsen den 12-10-2018
     Kære Børn, forældre og personale på Brørupskolen

Rigtig god efterårsferie 2018. Tak , for nogle forrygende dejlige uger sammen med jer alle sammen.

Ledelsen på Brørupskolen
  • Helle Lauridsen den 09-10-2018
    Kære forældre.
    Hver dag arbejder vi på, at lave en god skoledag for jers børn-vores elever.
    I samarbejdet med jer forældre kan vi skaber vi hver de bedste rammer for optimal læring og trivsel. De samarbejde bygger på respekt og tillid til hinanden. Ingen er fejlfrie. Vi kan alle lave fejl, men ved åbenhed og konstruktiv dialog, løser vi de fleste problemer.
    Skolen og forældrene har hver deres opgaver i forbindelse ,med at give børnene de mest optimale muligheder for læring.
    Vi har nogle erfaringer,  vi gerne vil dele med jer, som kan være med til at give børnene de bedste forudsætninger for at børnene er undervisningsparate.
    Jeres barn skal være:
    - Udhvilet.
    - have haft en rolig morgen.
    - har fået morgenmad.
    - har medbragt en madpakke og frugt.
    - sidde på sin plads, når klokken ringer.

Når disse grundlæggende ting er i orden, er barnet undervisningsparat.
    Ovenstående opslag er en af flere, der kommer det næste stykke tid. Vi vil som skole, sætte fokus på undervisningsparathed.
    Mange venlige hilsner fra
    Helle Lauridsen, skoleleder.